Actorul Cosmin Natanticu și cântăreața Eliza Georgescu s-au căsătorit în septembrie 2018. Nașii lor au fost Cătălina și Mihai Bobonete. La trei ani după căsătorie, cei doi vor să-și mărească familia și să devină părinți.

Cosmin și Eliza Natanticu au format una dintre cele mai solide și mai apreciate echipe de la Asia Express.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag.”, a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

Eliza a mărturisit că dorința cea mai mare a ei și a soțului este de a avea un copil. Este sigură că se va întâmpla la momentul potrivit.

 „Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună.”, a mai dezvăluit artista.

Social Media

Cum a decurs prima întâlnire

Eliza și Cosmin s-au cunoscut în 2009 și nu păreau că au ceva în comun. Cei doi s-au respins o perioadă după ce s-au cunoscut.

„De când am participat la «Asia Express» am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Nu ne-am mai certat. (…) Nouă ne-au făcut cunoștință niște prieteni. Ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt. Eram la o ședință foto. Nu ne-am plăcut deloc, dimpotrivă, ne-am respins. N-a venit niciunul către celălalt, dar prietena mea a insistat că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Eliza Natanticu.

Soția actorului reunoaște că nu s-a aranjat pentru întâlnirea cu acesta fiindcă nu părea prea interesant. Ei bine, în timpul conversației, lucrurile s-au schimbat, iar cântăreața și-a dat seama că el este alesul.

„I-am scris să ieșim undeva, dar m-a refuzat, pentru că era într-o relație la distanță. Respectiva domnișoară era, cred, în Bruxelles. Am apreciat că a fost sincer. La o săptămână, mi-a dat mesaj și mi-a zis dacă vreau să ieșim la un suc, pentru că nu mai are relație. Pentru întâlnirea cu el, nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. În general, mă aranjam, mă bibileam și eu, să fiu frumoasă. Din prima oră petrecută cu el mi-am dat seama că este un om extraordinar. Umorul lui și calitățile pe care l-am văzut atunci în el mi s-au părut deosebite. Am petrecut toată ziua cu el. Am avut așa un gând, că el este alesul.”, a mărturisit Eliza Natanticu.