O tânără din Londra și-a dorit buze mai mari, la fel ca actrițele de la Hollywood, însă, a ajuns la spital imediat după intervenție.

Ruby, o tânără din Londra a trecut prin șocul vieții ei. Credea că va ieși cu buze perfecte ca ale vedetelor, dar a ajuns la spital pentru a remedia problema uriașă. Aceasta a făcut reacție alergică la acidul hialuronic, administrat de medicul estetician și i s-a umflat toată fața. Tânăra a postat un viedoclip pe contul său de TikTok, în care a povestit trauma prin care a trecut. Și-a făcut și câteva fotografii pentru a le avea ca amintire pe viitor.

Mi s-a dizolvat acidul hialuronic și am ajuns la spital.”, a scris Ruby în dreptul fotografiilor.

Internauții care au văzut videoclipul tinerei nu s-au putut abține să nu comenteze și au comparat-o cu diverse personaje din filme sau din desenele animate. Mai multe tinere au fost alături de Ruby și au consolat-o prin comentarii adresate videoclipului.

TikTok

Augmentarea buzelor este la modă

Din ce în ce mai multe tinere apelează la această intervenție estetică pentru a avea buze mai mari și mai sexy. Acestea se ghidează după standardul de frumusețe de la Hollywood, unde vedetele apelează des la mici intervenții pentru ca  fiecare apariție să fie spectaculoasă. Actrițele preum Angelina Jolie, Megan Fox sau Scarlett Johansson sunt exemplele ideale pentru buze perfecte pe care multe tinere și le-ar dori.

Pentru ca rezultatul să fie spectaculos, medicul estetician trebuie să fie extrem de atent și foarte bine pregătit. Anumite persoane au nevoie ca buzele lor să trecă prin remodelare pentru a se potrivi cu structura feței.

Augmentarea buzelor este o procedură pentru care se utilizează produse sintetice sau biologice. Uneori este nevoie și de restructurare și modelarea buzelor, iar complexitatea poate să difere în funcție de fiecare persoană.