Karma îl lovește pe Pique fix atunci când se așteaptă cel mai puțin. De când s-a despărțit de el, Shakira i-a aruncat zeci de săgeți, semn că nu a uitat deloc ce i-a făcut și că nu i-a picat bine trădarea. Acum, artista a primit laude și premiul pentru piesa pe care i-a dedicat-o lui Pique, iar trofeul i-a fost înmânat de cel mai mare dușman al lui.

Din suferință iau naștere cele mai frumoase piese și nu spunem noi asta, ci o demonstrează Shakira. Piesa pe care a lansat-o după despărțirea lui Pique a cucerit toate topurile, a adunat sute de milioane de vizualizări în timp record, iar weekendul acesta, a primit confirmarea că este cea mai bună piesă a anului.

Shakira a primit un premiu Latin Grammy din partea fostului fundaș al Real Madrid, Sergio Ramos, pentru o melodie care îl ironizează pe fostul fundaș al Barcelonei, Gerard Piqué. Fundașul lui Sevilla, Ramos, în vârstă de 37 de ani, a fost pe scenă pentru a-i înmâna artistei premiul.

Coșmarul lui Pique. În ce ipostază a fost surprinsă Shakira alături de dușmanul de moarte al fostului ei partener Sky News

Shakira, încă o lovitură sub centură pentru Pique

Cu toate că au fost coechipieri de succes la nivel internațional, Ramos și Piqué au avut o rivalitate de lungă durată la nivelul cluburilor, în timp ce Real Madrid și Barcelona se luptau pentru principalele trofee în Liga Campionilor.

Starul pop columbian Shakira și fotbalistul Piqué au anunțat despărțirea lor în iunie 2022, după mai bine de 11 ani împreună. Vinovat a fost chiar Pique, după ce a călcat strâmb și a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia, o tânără studentă pe care o știa din stagiile de practică de la agenția lui de publicitate.

Fanii Shakirei au crezut că relația lui Gerard Pique cu Clara Chia nu va fi una de durată, dar se pare că a trecut mai bine de un an de când cei doi sunt împreună. Ba chiar apropiații lor susțin că cei doi iau în calcul să se căsătorească cât mai repede.