Frumoasa cântăreață Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, mărturisește că este foarte afectată de pandemia de COVID-19, care i-a dat planurile peste cap

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile tuturor. Chiar și vedetele, invidiate pentru stilul lor luxos de viață și conacele în care-și petrec izolarea au de suferit. Printre cei care spun că sunt afectați de cele întâmplate se numără și cântăreața Jennifer Lopez.

„Jenny from the block”, a fost invitată, de curând, la emisiune prietenei ei Ellen DeGeneres. În timpul unui interviu realizat prin intermediul rețelelor de socializare, Jennifer a spus că este foarte afectată de tot ceea ce se întâmplă și viața ei s-a schimbat complet.

Cântăreața a declarat că cea mai afectată a fost viața ei personală. Vedeta latino declarase ce-i drept, în prealabil că dorește să-și ia o pauză mai lungă de scenă. Asta urma să se întâmple în pauza competiţiei Super Bowl şi după participarea la un nou sezon al concursului „World of Dance”, din al cărui juriu face parte. Chiar dacă pauza de cântat a venit mai repede, aceasta este de bun augur, spune diva, care are acum mai mult timp pentru familie.

Pandemia i-a dat viața personală peste cap

Partea cu adevărat neplăcută, însă, este faptul că, cel mai probabil, solista va trebui să-și amâne nunta. Ea urma să se căsătoarească cu fostul sportiv Alex Rodriguez, de 44 de ani, în această vară. Planurile pentru eveniment erau destul de avansate, dar prin prisma ultimelor evenimente, se pare că vor trebui să aștepte. JLo a recunoscut că de curând a amânat orice planificare.

Jennifer Lopez pare să fie, în sfârșit, liniștită, alături de Alex Rodriguez, care i-a cerut mâna în timpul unei vacanțe din Bahamas. Ea a mai fost căsătorită de 4 ori. Prima dată cu Ojani Noa între 1997-1998, apoi s-a măritat cu dansatorul Cris Judd între 2001 și 2003 și cu Marc Anthony între 2004-2014. Ea s-a mai iubit cu P.Diddy, Ben Affleck, dansatorul Casper Smart și cu Drake.

Share.