O femeie este cuprinsă de disperare după ce a trăit coşmarul oricărei neveste. Aceasta a aflat după 22 de ani de căsătorie că bărbatul ei o înşeală. Drama femeii este cu atât mai mare cu cât aceasta îşi cunoaşte soţul încă de pe vremea când avea 18 ani. Distrusă emoţional, ea a povestit pentru The Guardian cele întâmplate:

„După 22 de ani de căsnicie am aflat că soțul meu mă înșală. Am descoperit infideliatea printr-un mesaj, care mi-a fost trimis din greșeală. În mesaj, soțul meu îi spunea amantei cât de bine s-au simțit la ultima întâlnire. De atunci, mă gândesc doar la ei doi împreună, cum se sărută, cum fac dragoste. Nu mă mai pot concentra la nimic altceva.

Ne-am cunoscut când aveam 18, respectiv 19 ani. De atunci am rămas împreună, iar până la vârsta de 40 de ani viața noastră sexuală a fost una normală, plină de dragoste. Am încercat să mențin o viață sexualî sănătoasă dar nu am reușit. Mi-am dat seama că ceva este în neregulă dar mi-a fost frică să vorbesc cu el despre asta.

Acum, după ani de zile am început în sfârșit să vorbim despre sex dar mă simt umilită. Am decis să rămânem împreună și să ne rezolvăm problemele dar mă simt disperată: disperată după atenția soțului meu”.