Pentru cei care nu știu, Oana Roman s-a iubit vreme de șapte ani cu celebrul stripper, Cornel Păsat. Cei doi au format un cuplu prin anii 2000. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, fiecare a decis să meargă separat pe drumul său. 

Cornel Păsat își aduce aminte cu drag de Oana Roman

Recent, Cornel Păsat a fost invitat în emisiunea La Măruță de la Pro TV, unde a făcut mărturisiri despre relația cu Oana Roman. Dansatorul și fiica lui Petre Roman au fost împreună timp de șapte ani. Cu toate că au ales să o ia pe drumuri separate, cei doi sunt în continuare amici.

Cătălin Măruță l-a provocat pe fostul stripper la proba sosurilor iuți. Prezentatorul tv nu s-a putut abține și l-a pus pe Cornel Păsat să dezvăluie trei defecte și trei calități ale Oanei Roman. Fostul stripper a rămas în relații bune cu fosta lui parteneră, așa că a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Berbec. Încăpățânat, autoritar. Face doar ce vrea. Aroganță. sinceritatea, defect. Sufletistă, cultă și educată. Are un șarm al ei aparte. Când vrea ea, are un vino-ncoa foarte plăcut”,a spus Cornel Păsat despre fosta sa iubită, la PRO TV.

foto: arhivă personală

Cu ce se ocupă acum Cornel Păsat

Din 2011, Cornel Păsat, liderul trupei Flamingo Boys, este însurat cu Bianca, actuala soţie, iar în 2018 a devenit tătic pentru prima dată. Ambii își dedică timpul familiei și hobby-urilor, așa că au lăsat deoparte show-urile incendiare. În prezent, Cornel Păsat face poze și croitorie pentru spectacole.

Fac croitorie, fac poze, fac spectacole. Acum îmi fac singur costumele, câteodată şi ţinutele soţiei mele pentru evenimente. Nu am ieşit oficial cu o prezentare de modă, dar cine ştie. Până acum doar îmi desenam costumele, dar de un an încoace le şi croiesc.

Deja am cereri pentru prieteni, pentru alţi oameni care dansează şi care sunt în domeniu artistic, lucru care mă bucură tare mult! Volumul de muncă este destul de mare faţă de timpul pe care pot să îl acord eu pentru acest proiect. Mă gândesc să mă şi extind, dar să văd cum decurg lucrurile”, povestea Cornel Păsat, potrivit Cancan.ro.