Viața i s-a schimbat complet, dar suferă că nu își poate petrece mai mult timp cu micuții

Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi. Solistul trupei „Vunk” s-a despărțit de partenera sa în urmă cu doi ani. Recent, el a relatat cum îl împlinesc copiii, chiar dacă trăiesc în case diferite, după divorțul de Eliza, soția sa. 

Despărțirea a fost în folosul copiilor

Artistul, în vârstă de 46 de ani a fost invitat la emisiunea „La cină cu Ionela Năstase”, unde a degustat preparatele de Adi Hădean și a vorbit despre copilăria sa, personalitatea lui, dar și despre relația cu proprii copii și mama lor.

Cântărețul se declară ca fiind acel băiat de Dorobanți, liniștit și fără fițe, exact ca pe vremuri. Universul său sunt copiii, Zara, în vârstă de șapte ani, și Cezar, de numai trei anișori. Cei doi îl mai însoțesc pe tatăl lor la concerte, la fel cum s-a întâmplat înainte de difuzarea emisiunii. Celebrul artist este de părere că separarea de Eliza a produs un bine în relația lor cu copiii.

„Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment. Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună.

Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul”, a declarat Cornel Ilie.

Cornel Ilie a trecut peste despărțirea de soția sa. La doi ani de la separare, artistul nu are nicio urmă de regret
Cristina Stănciulescu

Ce activități întreprinde solistul cu cei mici

Artistul a dezvăluit că îi place să se ridice la nivelul micuților și să se joace cu ei „de-a v-ați ascunselea”. De asemenea, este încântat să desfășoare activități prin jocuri de cuvinte, de sunete sau de strâmbat. Cântărețul a susținut că le pupă toate juliturile și zgârieturile copiilor pentru a le oferi încredere. Totuși, regretă că nu poate fi mai mult timp alături de ei și pierde momente prețioase din viața lor.

„Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel „Taaatiii”, atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall. Cine mă așteaptă acasă? Pianul. În rest, locuiesc singur, a mai adăugat cunoscutul artist.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii