Reclamă
Reclamă

La nici doi ani de la moartea îndrăgitei Ileana Ciuculete, soţul acesteia, Cornel Galeş a murit în urma unui cumplit accident rutier, produs în Spania. Naşa sa a vorbit despre eveniment, iar rudele şi prietenii sunt în stare de şoc. Galeş era în Spania, iar după moartea artistei Ileana Ciuculete şi-a început o nouă relaţie cu femeia în care vedea „o nouă familie”, cea care a şi confirmat oficial decesul acestuia.

Cornel Galeș era în mașină cu alți doi prieteni, el fiind la volan. Un alt autoturism ar fi intrat în ei, iar văduvul Ilenei Ciuculete, care nu avea centură, a murit, fiind zobit efectiv de fiarele contorsionate ale maşinii.

„Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…”, a declarat Doina Belu, pentru wobiz.

Reclamă

Mesajele de condoleanţe nu încetează să apară, atât din partea prietenilor, dar şi a rudelor.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreuna !! Odihnește în pace, alături de zâna ta!”, este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Galeș, în compania în care s-a aflat chiar duminica seara, cu câteva ore înainte de accident.

„Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”, a transmis Maria, fina lui Cornel Galeş, pe pagina sa de Facebook.

Oamenii sunt de părere că Ileana Ciuculete l-a chemat la ea. „Ileana l-a iubit atât de mult că l a chemat la ea! Dumnezeu sa i odihnească în pace!, este un alt mesaj apărut pe pagina de socializare a lui Cornel Galeş.

Trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus înapoi în România şi ar urma să ajungă la Cimitirul Străuleşti din Bucureşti, acolo unde Ileana Ciuculete este înmormântată. Numele său deja apare pe crucea de la mormântul cântăreţei de muzică populară.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro