Se pare că cei 12 ani de televiziune i-au ajuns artistei Corina Chiriac. Pare-se că vedeta se simte copleșită și dorește să se preocupe de ea, de noi proiecte. Să aibă timpul necesar pentru a se bucura de ”aer curat”. Artista are alte planuri acum. Se focusează pe scrierea unei cărți în care să-și prezinte viața, toate amintirile, așa cum spune chiar ea.

Se pare că perioada de carantină i-a priit destul de mult cântăreței în sensul că a reușit să pună în practică ceea ce voia de mai mult timp să facă. Corina Chiriac are de gând să aibă mai multă grijă de ea și să se asculte mai mult, iar de aceea a luat această decizie pentru a părărsi, pe o perioadă nedeterminată, postul de televiziune Național Tv.

Corina Chiriac are în spate o carieră vastă, de 50 ani care. De-a lungul timpului, a avut parte multă bucurie și împlinire în plan profesional. Vedeta și-a înștiințat fanii că va părăsi postul de telviziune pentru care a lucrat timp de 12 ani prin intermediul unui mesaj scris pe rețelele de socializare.

Ce spune Corina Chiriac?

„Dragi prieteni , bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine. Și așa am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.
Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Sperantei ” si un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Corina Chiriac se bucură acum de timpul liber și de liniște. Așa că artista a început o activitate care îi face plăcere, dar, în același timp, o epuizează din punct de vedere sufltește. Vedeta a început să scrie o carte care să aibă ca subiect propria viață. În mesajul postat în mediul online, Corina Chiriac a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost lângă ea în toți acești zeci de ani.