Corina Chiriac a decis că cel mai bine pentru ea, în aceste momente, este să se despartă de televiziune și să se preocupe de alt proiect. Se pare că motivul ar fi reprezentat de ”epuizare din punct de vedere profesional”, așa cum a menționat chiar artista printr-un mesaj.

Reclamă

Corina Chiriac nu dorește să colaboreze cu un alt post de televiziune, așa cum au dat de înțeles unele ipoteze. Epuizarea, oboseala și-au pus amprenta pe artistă, astfel că a recurs la decizia de a se distanța de Național Tv pentru o vreme sau definitiv. ”Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct.”, spune vedeta.

Reclamă

Pe lângă anunțul pe care l-a făcut inițial, Corina Chiriac a simțit nevoia să mai aducă niște explicații față de cele pe care le oferise deja și să lămurească anumite aspecte. Se pare că ceea ce îi face cel mai bine artistei,în momentul de față, este să aibă parte de libertatea de a se bucura de natură și să ”respire aer curat”.

”Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea „Deschide poarta soarelui”. M-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet. Să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos. Mă bucur că este totul verde.”, a mărturisit Corina Chiriac în cadrul unui interviu.

Corina Chirac, adevăratul motiv pentru care a părăsit Naționat Tv!
Corina Chirac, adevăratul motiv pentru care a părăsit Naționat Tv!

Care a fost primul mesaj prin care Corina Chiriac și-a anunțat plecarea de la Naționat Tv?

Cu toate acestea, Corina Chiriac nu stă degeaba. Acesata a început să lucreze la un proiect de suflet. Se pare că acest lucru îi aduce liniște în aceste momente. Vedeta a declarat faptul că a început să scrie o carte despre viața ei. În mesajul pe care l-a oferit publicului inițial, Corina Chiriac mai spune faptul că este profund recunoascătoare tuturor fanilor, dar și colegilor ei din cadrul postului de televiziune Național Tv.

„Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna. Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National TV pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor. Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari , pentru a le povesti altora!De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul ! Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi ! A dumneavoastra, Corina Chiriac.”, a spus Corina Chiriac acum câteva zile.