Corina Chiriac este o cântăreață foarte apreciată și iubită de la noi din țară. Aceasta are o voce inconfundabilă, iar talentul ei nu poate fi egalat vreodată. Cu toate că viața profesională a artistei este foarte cunoscută, puțină lume știe detalii despre viața ei amoroasă.

Corina Chiriac este o apariție oriunde merge. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, aceasta face sezație cu talentul său remarcabil. Până la 69 de ani, artista Corina Chiriac a vut foarte multe reușite în plan profesional pe care publicul le și cunoaște. Însă, nu același lucru se poate spune și despre viața personală a artistei.

În cadrul unui interviu, vedeta de muzică ușoară a oferit detalii despre viața sa intimă și despre o experiență pe care nu și-a mai dorit-o niciodată, experiența îndrăgostirii: Artista a avut o singură căsnicie care a durat doar 4 ani. Relația de iubire cu Virgil Anastasiu s-a încheiat în anul 2007.

”Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a declarat artista la un moment dat.

Corina Chiriac a mărturisit cine a fost marea sa dragoste, de fapt! Nu, nu este soțul ei / FOTO

Cu toate acestea, Corina Chiriac mărturisește faptul că nu soțul său a fost marea sa iubire. Se pare că cel care i-a furat inima artistei, într-un mod irevocabil, a fost un cântăreț străin. Inițial, aceasta nu i-a dezvăluit identitatea. Cu toate acestea, a ieșit la iveală faptul că era vorba despre artistul ceh Karel Gott.

Corina Chiriac a mărturisit cine a fost marea sa dragoste, de fapt! Nu, nu este soțul ei / FOTO

”Am regretat că nu am avut copii”

Întălnirea dintre cei doi a avut loc în timpul unui festival de muzică din Cehoslovacia. Întâlnirile au continuat până în anul 1983, momentul în care artista a rămas fără pașaport. Din această cauză poveste lor de dragoste s-a finalizat. Corina Chiriac nu a vorbit niciodată despre acest subiect delicat, informațiile aflându-se de la persoanele apropiate artistei.

“Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. (…) Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Amintiți-vă, am locuit pe trei continente! Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost și rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată”, a declarat Corina Chiriac în urmă cu câţiva ani.