Corina Chiriac a făcut un anunț total neaștepat pentu toți fanii ei, dar și pentru colegii de breaslă. Se pare că artista a luat o decizie radicală cât timp a stat în carantină. Pare-se că gândurile s-au adunat destul de mult și au determinat-o să ia o decizie în acest sens. Astfel că artista Corina Chiriac a trecut prin niște schimări în această perioadă de două luni.

Reclamă

Corina Chiriac s-a văzut destul de hotărâtă, astefel că, după mai multe dicuții cu propriul sine, a ajuns la o conluzie. Și anume aceea că este cazul să dispară, pentru o vreme, din lumina reflectoarelor și să se concentreze acum pe ceea ce îi aduce plăcere cu adevărat să facă, adică să își scrie amintirile.

Reclamă

Mesajul emoționant scris de artista Corina Chiriac

De asemenea, prin intermediul unui mesaj, Corina Chiriac a ținut să mulțumească din suflet atât colegilor ei din cadrul emisiunii ”Ne-amintim Duminica”, dar și fanilor care i-au fost alături în toți acești ani cât a fost pezentă pe micile ecrane. Se pare că acum se concentrează pe scrierea unei cărți care să aibă ca subiect cele mai emoționante amintiri pe care le are. Aceasta mărturisește următorul lucru. În ciuda faptului că nu îi este ușor să facă acest lucru, artistei îi face plăcere și dorește să ducă la bun sfârșit acest proiect de suflet.

„Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna. Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor. Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari , pentru a le povesti altora ! De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul ! Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi ! A dumneavoastra, Corina Chiriac”, a scris artista.

Artista a ieșit din spațiul public. Va scrie ”cartea amintirilor ei”!

Cu siguranță, în acea carte care, cu siguranță, va fi citită din scoață în scoarță de către fanii ei, Corina va povesti și momentul în care s-a lăsat de fumat. Artista a specificat că fuma din facultate și ajunsese la un pachet și jumătate pe zi. Corina Chiriac paticipase la ediția a 15-a a unui festival care are loc la Eilat, Israel, și care se ține pentru românii de acolo. Cântăreața a dezvăluit că a plecat cu trei zile înaintea celorlalți artiști, pentru că a vrut să ajungă la Mormântul Sfânt. A povestit, apoi, cum a reușit să se lase de fumat cu ajutorul lui Dumnezeu.

”Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, tot îmi spuneam , iar doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?? Am ajuns la Ierusalim. Și, profitând de plecarea anterioară, am intrat acolo, am pus capul pe lespede. Sm spus, am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot. Ne-am așezat să mâncăm. Eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță. A doua zi, la cafea, zic, . Și au trecut de atunci trei ani”, a povestit Corina Chiriac.