Corina Caragea este destul de rezervată atunci când vorba de viața personală.

Corina Caragea se numără printre cele mai apreciate vedete de la Pro Tv și a demonstrat că este foarte bună în ceea ce face. Dacă prezentatoarea Tv este deschisă atunci când vine vorba de carieră, lucrurile stau diferit în ceea ce privește viața personală. Chiar dacă este persoană publică, Corina Caragea preferă să vorbească rar despre planul sentimental și puține persoane știu cine este cel care o face fericită. 

Corina Caragea își ține partenerul de viață departe de lumina reflectoarelor

De-a lungul timpului, au existat mai multe speculații cu privire la viața personală a vedetei. Corina Caragea a preferat ca iubitul ei să nu apară în lumina reflectoarelor. De aici, au apărut mai multe zvonuri, conform cărora este căsătorită de ceva timp.

În cadrul unui interviu, Corina Caragea a mărturisit că nu crede în relațiile perfecte, ci mai degrabă în legăturile amoroase bazate pe echilibru și armonie. Se pare că prezentatoarea Tv și-a găsit fericirea, dar nu se știu prea multe despre cel care îi aduce liniștea.

@starloveib♬ sunet original – Starloveib

„Nu cred că nu există nimic perfect, adică în general nu e bine să căutăm perfecțiunea. O armonie, un echilibru și nici în relația veșnică. Poate să ți se pară perfect acum, dar să nu țină pentru totdeauna”, a povestit Corina Caragea.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea Tv a mărturisit că evită pe cât posibil să își expună viața personală. Puțini sunt cei care știu cine este persoana care o completează perfect.

Cum vedeta nu și-a dorit să dea prea mult din casă, au apărut mai multe zvonuri despre o posibilă căsătorie. Corina Caragea nu a luat în considerare speculațiile, ci s-a concentrat pe a fi o profesionistă.

Ba mai mult, prezentatoarea Tv este de părere că poate avea o relație fericită departe de ochii curioșilor, iar iubirea nu are nevoie de validarea celorlați.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.