Corina Caragea și-a încărcat bateriile departe de casă.

Corina Caragea s-a răsfățat la început de an cu o vacanță binemeritată. Vedeta de la PRO TV este pasionată de călătorii, iar atunci când plănuiește o astfel de escapadă, se asigură că alege cele mai bune destinații. Zilele acestea, Corina s-a răsfățat sub soarele din Bali, dar nu a uitat nici de fanii ei. 

Corina Caragea este una dintre cele mai profesioniste vedete de la PRO TV. În timpul anului, atunci când „datoria” o cheamă, vedeta este implicată trup și suflet în tot ceea ce înseamnă muncă și apariții în fața fanilor. Începutul anului este una dintre perioadele ei preferate, iar asta pentru că abia atunci are parte de o vacanță pe cinste.

La fel ca multe alte vedete de la noi, anul acesta, bruneta și-a îndreptat atenția către destinațiile exotice. Nu le-a ales, neapărat, pentru lux, ci pentru experiențele pe care le oferă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Corina Caragea a ales Bali pentru relaxare. Mai exact, Ubud.

Corina Caragea nu apelează la agenții de turism

În fiecare zi, aceasta a încercat să fie activă și pe social media, acolo unde fanii o urmăresc mereu cu mare interes. Corina a postat constant atât imagini din paradisul din Bali, cât și sfaturi. Vedeta știe că mulți din comunitatea ei își plănuiesc astfel de escapade, așa că vrea să vină în ajutorul lor.

Corina Caragea, aroganța supremă în Bali. Cât a plătit vedeta pe o masă, la un restaurant
social media

Înainte de toate, Corina Caragea i-a asigurat pe toți că nu este chiar atât de scump pe cât pare. Peisajele de vis și luxuriante fac ca locația să pară una de fițe. Însă, dacă te organizezi cu mult înainte, sigur sunt și alternative mai ieftine.

De exemplu, vedeta a plătit pe o masă completă, de la antreu până la desert, nici mai mult, nici mai puțin de 60 de euro. Cu un asemenea preț, Corina nu are cum să se simtă altcumva decât răsfățată.

„A durat 10 zile vacanța. Am făcut revelionul la Istanbul, apoi am plecat în destinația mea preferată. Vacanța a fost împărțită în trei. Am mers în Ubut, în Jimbaran și Sadia. Bali e genul de destinație pentru cei care vor să se relaxeze, dar vor și să descopere locuri.

Îmi organizez vacanțele singură, nu apelez la agenții, doar rar pentru destinații de care nu știu mare lucru.La o masă unde am avut două feluri de mâncare, desret și fructe, nici nu am apucat să mâncăm tot, am plătit cam 60 de euro.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.