Prezentatoarea de televiziune din România a spulberat zvonurile internauților. Iată declarațiile Corinei Caragea

După ce mai mulți fani au acuzat-o că trăiește pe spatele banilor partenerului ei de viață, Corina Caragea a răspuns răutăților acestora. Frumoasa brunetă este o pasionată a călătoriilor. Acesta a fost unul dintre motiele pentru care internauții au lansat astfel de zvonuri.

Prezentatoarea știrilor sportivi a fost deranjată de aceste acuzații. Invitată în cadrul unui interviu, Coringa Caragea a spulberat toate zvonurile apărute în mediul online.

Corina Caragea: „Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini”

social media

Îndrăgita prezentatoare a menționat că preferă să investească banii pe care îi are în cât mai multe călătorii. Nu își investește veniturile în case, mașini de lux sau terenuri. Preferă să vâneze ofertele de zbor, iar atunci când prinde câteva zile libere alege să călătorească.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea, potrivit ego.ro.

Corina Caragea visează să ajungă în Bora Bora

Destinația de vis la care încă nu a ajuns este Bora Bora. Vedeta a menționat că niciodată nu a găsit momentul potrivit.

pixabay

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a mai adăugat prezentatoarea știrilor, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!