Actuala parteneră de viață a tehnicianului a fost aspru criticată pe rețelele de socializare

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc își trăiesc povestea de iubire departe de ochii lumii. Cei doi și-au construit o familie, iar de la distanță par extrem de fericiți. Cei doi postează foarte rar fotografii împreună în mediul online. Recent, Laurențiu Reghecampf a publicat o imagine alături de femeia din viața lui.

Gestul a creat însă numeroase controverse. Mulți dintre internauți s-au întrecut în a face comentarii acide legate de Corina.

Iubita lui Reghe, comparată cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc întrunesc unul dintre cele mai intens discutate cupluri ale anului. Cei doi s-au cuplat în Dubai în perioada în care tehnicianul avea contract cu o echipă de acolo. De altfel, Reghe locuia pe atunci cu Anamaria Prodan. După numeroase încercări ale impresarei de a-l aduce pe drumul cel bun al familiei, verdictul final a șocat pe toată lumea. Laurențiu Reghecampf și-a părăsit familia pentru a fi alături de Corina Caciuc. Cei doi au aflat ulterior că vor deveni părinți, iar acest lucru pare că i-a unit și mai tare.

Acum, micuțul Liam, are câteva luni și aduce multă bucurie în viața celor doi.

Sursa foto: Instagram

Corina și Laurențiu se bucură împreună de viață, dincolo de controversele care i-au vizat de-a lungul timpului.

Tehnicianul a publicat pe contul lui de Instagram recent, o imagine alături de actuala lui parteneră. Internauții au reacționat imediat și i-au pus la zid.

„Iar vrei să vadă Prodanca?”/”Prea mult Photoshop”/”Toți o dați cu Prodanca, dar că el are copii și îi lasă, nu vede nimeni?”, au fost doar câteva dintre comentariile dure.

De altfel, de partea cealaltă a baricadei, fanii cuplului le-au transmis numeroase încurajări.

Corina, să nu lași niciodată privirea în pământ decât atunci când îți admiri pantofii.”/” O ador pe Corina, iar voi vă potriviți.”/”Viața îți oferă multe surprize. Așa a vrut să întâlnești pe cineva și să fi fericit.”, au scris fanii celor doi în comentarii.

Laurențiu Reghecampf are un contract de lucru în Azerbaidjan, iar iubita lui l-a urmat în țara respectivă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.