„Banal” nu este un termen care se regăsește în vocabularul Corinei.

Corina Bud este, fără doar și poate, una dintre cele mai excentrice vedete din spațiul monden. Încă de la lansare și până în prezent, artista a demostrat că este extrem de cameleonică și că orice ar pune pe ea, îi vine de minune. Și, pentru că ineditul o caracterizează, cea mai recentă filmare a aprins imaginația fanilor.

Corina Bud nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este activă în lumea mondenă de ani buni și, în tot acest timp, a lucrat constant la imaginea ei. Stilul Corinei nu este deloc simplu de „digerat”, mai ales pentru cei care continuă să fie conservatori. Însă, artistei nu îi pasă și abordează ținute în care se simte cel mai bine.

Corina a fost mereu adepta unicității și nu i-a plăcut deloc să se înscrie într-un tipar. Tocmai de aceea, aparițiile sale au fost mereu extrem de comentate de către public și chiar de către criticii de modă. Vedeta a știut că un artist nu este complet fără o imagine puternică, așa că s-a focusat pe asta. În prezent, este o adevărată sursă de inspirație pentru cei curajoși și nu numai.

Corina Bud este, din nou, pe val

Începând cu anul trecut, Corina și-a reluat activitatea în industria muzicală, spre bucuria fanilor ei. Vedeta nu a mai lansat piese noi de ceva timp, așa că a simțit că acum este momentul oportun. Și, nu doar că a devenit activă pe plan muzical, ci se pare că și rețelele sociale au cucerit-o iremediabil.

Corina Bud este extrem de activă pe TikTok, acolo unde comunitatea ei de fani crește de pe o zi pe alta. Și este simplu de înțeles de ce, dacă ne uităm la postările divei. Corina s-a filmat, recent, în timp ce dansează pe noul melodie a lui Miley Cyrus. Cu un corset sexy și cu o pereche de pantaloni transparenți, diva s-a mișcat lasciv, iar fanii au copleșit-o cu aprecieri.

 

@corinabud Banii, banii tai nu conteaza, trateaza fata cu respect, fii pe faza, cause I can buy myself flower 👅 #flowersmileycyrus @mileycyrus ♬ Flowers – Miley Cyrus

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.