Internauții l-au făcut atent pe Culiță Sterp.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cunoscutul manelist nu ezită o clipă să recunoască că este îndrăgostit lulea de aceasta și a afirmat în nenumărate rânduri că este  „cea mai frumoasă femeie”. Totodată, Culiță Sterp spune despre aleasa inimii sale, Daniela că este femeia care îl completează perfect.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună un băiețel minunat, pe nume Milan ce le umple zi de zi sufletul de fericire. Cei trei formează o frumoasă familie și  împlinită. Totodată, cei doi amorezi păstrează o puternică legătură cu fanii lor, așa că îi țin la curent cu noutăți despre relația pe care o au.

Culiță Sterp, tras la răspundere de către fani

Culiță Sterp nu ezită un minut pentru a se mândri cu fiul lui. Recent, celebrul manelist a postat un videoclip în care fiul său merge. La scurt timp un detaliu semnificativ le-a atras atenția internauților. Este vorba despre mersul și picioarele micuțului Milan.

Comentariile pe acest subiect au început să curgă la scurt timp de la postarea videoclipului.

Să mergeți la doctor cu el, păcat de o așa frumusețe de prințișor. Să faceți ceva cu piciorușele, nu e de glumă.”/ „Sfatul meu este să vă duceți cu el la un ortoped. Este destul de vizibil defectul la piciorușe, mergeți cât mai repede cu el acum cât este micuț.”/„De ce este așa crăcănat? Să vă trăiască frumusețea de copil!”

https://www.tiktok.com/@culita_sterp_official/video/7116227888499690757?_t=8TgbOz0JPYU&_r=1

„Un copil la vârsta lui nu va merge niciodată drept. Merge cu frică deocamdată, în timp se reglează totul.”/„Să vă trăiască…o programare la ortoped nu strică să stați liniștiți pe viitor, dacă are ceva să nu regretați pe viitor că nu ați fost cu el. Sănătate multă!”, sunt doar câteva dintre comentariile la videoclipul postat de Culiță Sterp cu fiul său, Milan postat pe TikTok.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.