Copilul a dispărut fără urmă după ce s-a ascuns de prietenii săi. Familia era disperată

Un copil a fost dat dispărut de familia sa, după ce a plecat să se joace cu prietenii. Micuții au jucat de-a v-ați ascunselea, dar el nu a mai fost de găsit. A apărut 6 zile mai târziu, în altă țară. Polițiștii au crezut inițial că fusese traficat.

O simplă joacă putea să se transforme într-o tragedie pentru un copil din India. Acesta era afară cu un grup de prieteni, când s-a ascuns într-un container. Fericit că nu va fi găsit de amicii săi, a stat acolo timp de mai multe ore, până a adormit. Doar că între timp cineva închisese cutia, așa că el a rămas blocat. Asta se întâmpla în data de 11 ianuarie 2023.

Degeaba a strigat după ajutor, nimeni nu l-a auzit să-l scoată de acolo. Între timp, familia copilului era disperată. Era imposibil de înțeles cum a dispărut copilul.

La 6 zile după acest incident, transportul a ajuns la destinația sa finală. Când au descărcat containerele, angajații l-au descoperit și pe cel în care era ascuns copilul. În tot acest timp, el supraviețuise fără apă sau mâncare și era extenuat. Călătorise până în Malaezia, în Portul Klang. Adică la o distanță de peste 3.200 de kilometri.

Cei care l-au descoperit au crezut că micuțul era o victimă a traficului de persoane. Asta s-a întâmplat pe 17 ianuarie, 2023. Nimeni nu putea să-și explice cum a ajuns în container și cum de este încă în viață. Au fost alertați polițiștii, dar și echipele de intervenție militară.

Doar că niciunul dintre salvatorii ajunși în port nu a putut să afle pe loc ce s-a întâmplat cu copilul. Acesta era foarte speriat și nici nu vorbea limba.

Copilul va fi trimis acasă, în India, odată ce se va simți mai bine

Din cauză că petrecuse atât de mult timp închis, organismul său era vizibil slăbit. A fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Simultan, autoritățile au reușit să-l identifice. Toți au rămas șocați când au văzut cum călătorise, de fapt.

Micuțul a mai rămas în grija autorităților din Malaezia câteva zile. Asta până când se vor face demersurile pentru ca el să fie trimis înapoi în țara sa.

Share.