Reclamă
Reclamă

Un copil de un an a murit, joi, după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl său, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în curtea unei locuinţe din comuna Vorniceni, în timpul unei manevre de mers înapoi pe care o efectua tatăl copilului.

„Din nefericire, copilul a fost surprins şi accidentat mortal de autoturismul condus de tatăl său, în timp ce acesta efectua manevra de mers înapoi în curtea locuinţei”, a precizat Delia Nenişcu.

Reclamă

În urma incidentului, poliţiştii au demarat o anchetă, iar pe numele tatălui a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Echipa de criminalişti a fost prezentă la faţa locului pentru a efectua cercetări suplimentare şi a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a subliniat importanța supravegherii atente a copiilor, mai ales în zone unde există pericol de accidente.

Accidentul tragie produs în comuna Vorniceni este unul dintre multele cazuri de tragice de accidente domestice ce subliniază importanţa vigilentei în jurul tinerilor și copiiilor.

În urma incidentului, comunitatea locală este în șoc, iar autoritățile fac apel la toți părinții să fie extrem de vigilenți pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro