Minorul se juca cu animalul, când acesta a devenit violent și l-a mușcat de față

Se înmulțesc atacurile câinilor maidanezi pe stradă. Un copil de doar 3 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost desfigurat de un animal fără stăpân. Polițiștii au intervenit de urgență și au ridicat patrupedul violent.

O simplă joacă putea duce la o tragedie în județul Ilfov, localitatea Snagov. Fetița de 3 ani era pe stradă și se juca cu câinele maidanez. Când, deodată, patrupedul a devenit violent și s-a năpustit asupra copilului, fără vreun motiv anume.

Din fericire, o vecină a suprins întreg momentul și a sunat imediat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști, care au găsit câinele și l-au imobilizat. De asemenea, a fost chemat și o echipă de medici, care i-au acordat îngrijirile medicale necesare micuței.

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Aici, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nivelul feței, din cauza mușcăturilor suferite.

Cât despre animalul care a atacat-o, este vorba de un câine maidanez, care se pare că avea și stăpân. Nu este clar cum a ajuns animalul liber pe stradă, însă autoritățile au dat de urma celui care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Este vorba de un bărbat de 27 de ani, care va fi tras la răspundere de polițiști.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii Staţiunii Snagov au stabilit faptul că respectivul câine are stăpân. Acesta a fost identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 27 de ani. De asemenea, a fost identificat câinele respectiv, acesta se află în curtea proprietarului., a transmis IPJ Ilfov.

Un alt copil a fost atacat de un câine agresiv în București

Nu este primul asemenea atac în apropierea capitalei. În urmă cu câteva zile, un alt copil a fost victima unui atac al unui câine violent.

S-a întâmplat pe strada Sisești din nordul capitalei, unde minorul în vârstă de 9 ani era însoțit de bonă sa. Un câine a ieșit din curtea unui vecin și s-a năpustit asupra sa. Copilul a ajuns de urgență la spital, unde a fost tratat pentru rănile suferite.

Share.