Reclamă
Reclamă

Descoperire șocantă la Vama Giurgiu. Polițiștii de la Frontieră au rămas fără cuvinte când au descoperit ce se ascundea în portbagajul unei mașini. Sub mai multe bagaje, era un copil de 2 ani.

Copil de 2 ani, ascuns în portbagaj în Vama Giurgiu

Un control de rutină la vamă s-a transformat într-un adevărat joc pentru polițiștii de la frontieră. Un bărbat în vârsta de 50 de ani, la volanul unui Opel Zafira, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu că să treacă din Bulgaria în România.

În mașina erau șoferul, un turc cu cetățenie germană, dar și un alt bărbat, cetățean turc și doi minori, de cetățenie germană. Le-au spus oamenilor legii că intenționează să ajungă în Germania cu mașina.

Până în acest punct, controlul s-a desfășurat normal. Doar ca vameșii au să verifice și portbagajul vehiculului, unde erau puse mai multe bagaje.

Reclamă

Agenții de la Frontieră au rămas fără cuvinte când au descoperit ce era ascuns în portbagaj printre bagajele pasagerilor. Sub acestea, era un copil în vârsta de doar doi ani.

Bărbatul voia să-l treacă ilegal vama pe micuț

Prins în fapt și deoarece risca acuzații deosebit de grave, conducătorul auto a recunoscut ce se întâmplase cu copilul. Acesta a declarat că micuțul este nepotul său, de cetățenie străină. Bărbatul le-a recunoscut oamenilor legii că intenționa să treacă ilegal granițele cu el, deoarece copilul nu avea viză de intrare pe teritoriul Uniunii Europene și implicit nu avea cum să ajungă în Germania.

Șocați de cele întâmplate, polițiștii de la Frontieră din România au decis să nu-i permită individului și însoțitorilor săi să pătrundă în țara noastră.

Cei 2 adulți și 3 minori au fost preluați de reprezentanții Poliției de Frontieră din Bulgaria, după cum prevede protocolul încheiat între țara noastră și vecinii de la sud de peste Dunăre.

Bărbatul riscă acum acuzații deosebit de grave, iar împotriva sa se vor lua toate măsurile legale necesare.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro