Reclamă
Reclamă

Un copil de 11 ani din comuna Gighera, județul Dolj, a murit după ce s-a intoxicat cu substanța pe care părinții au folosit-o în casă pentru a scăpa de purici. Sora și mama acestuia au ajuns, de asemenea, în stare gravă la spital.

Potrivit IPJ Dolj, mama și sora minorului, de 31 și 9 ani, au fost transportate către unități medicale, existând suspiciunea de intoxicație. „Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanță, în timp ce se afla în comuna Teasc. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni, care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanță către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea, s-a stabilit că în noaptea trecută, mama și sora minorului, de 31 și respectiv 9 ani, au fost transportate către unități medicale, existând suspiciunea unei intoxicații” a informat IPJ Dolj.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro