Momente dificile pentru copiii Larisei și ai Marian Drăgulescu! Recent, au fost depistați cu noua variantă a coronavirusului.

Larisa Drăgulescu: ,,Au fost câteva zile mai dificile pentru cei mici”

Fosta soție a campionului a intrat în direct în emisiunea ,,Exclusiv VIP”, unde a precizat că Beatrice și Richard au fost testați pozitiv la Covid-19. Aceasta a mărturisit că prima dată fiica sa a început să se simtă rău. Atunci când a observat că febra nu scade deloc, a fost nevoită să sune la 112. Ulterior, și băiatul i-a fost rău și el a primit același diagnostic. Larisa Drăgulescu a precizat că micuții s-au infectat la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a unui copil. Acum, aceasta se află în izolare, alături de Beatrice și Richard.

,,Beatrice a făcut temperatură mare, 40 grade, nu am reușit să îi scad temperatura nici cu medicamente, nici cu compresii și am sunat la 112. A venit ambulanța și am plecat împreună la spital. A făcut testele COVID care au ieșit pozitive, apoi ne-au dat un tratament pe care îl urmăm acasă.

După două zile i s-a făcut rău și lui Richard, am sunat la 112, i s-a făcut și lui test și a ieșit pozitiv. Am aflat că este ultima variantă de virus. Copiii au fost la ziua unui coleg și acolo s-au îmbolnăvit toți”, a spus fosta soție a lui Marian Drăgulescu la ,,Exclusiv VIP”.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a precizat că acum micuții se simt mai bine, după ce au avut câteva zile în care s-au simțit rău.

,,Suntem bine. Am trecut peste perioada critică. Au fost câteva zile mai dificile pentru cei mici, important este că am trecut cu bine peste tot ce a fost greu. Am decis că este mai bine să ne tratăm la domiciliu, luăm tratamentul prescris de medici. Stăm acasă toți trei”, a continuat Larisa Drăgulescu.