Relația celor doi a ajuns se pare la final

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns în punctul în care și-au luat adio unul de la celălalt. Cei doi foști parteneri s-au despărțit după un deceniu alături. Drumurile  lor par să nu mai aibă un sens comun, însă ruptura a venit la pachet cu scandal. De altfel, Oana Roman a scos la înaintare conversații din intimitatea fostului lor cuplu.

Oana Roman a publicat conversații din intimitatea fostului lor cuplu

Oana Roman trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Vedeta s-a separat de tatăl copilului ei și este decisă să se canalizeze pe un nou drum în viață. Ea și Marius Elisei au divorțat în 2021 la notar. După câteva luni, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, mai ales de dragul fetiței pe care o au împreună. Din nefericire, lucrurile nu s-au desfășurat așa cum vedeta și-a dorit. Neînțelegerile și situațiile tensionate au continuat din nou în cuplul lor. Astfel, după certuri și împăcări nenumărate, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Influencerița a mărturisit că ruptura este definitivă. Oana a făcut anunțul despre despărțire în urmă cu două zile. Se pare însă că nu are liniște în acest sens, fostul ei soț, amenințându-o. Marius Elisei i-a transmis vedetei un mesaj în care i-a dat un ultimatum acesteia.

Fostul soț al Oanei vrea ca aceasta să șteargă de pe toate rețelele de socializare orice asociere cu numele lui de familie.Marius Elisei i-a dat fostei lui partenere inclusiv un termen pentru a pune în practică ultimatumul lui.

Oana Roman nu a stat deloc pe gânduri și a publicat imediat conversația din intimitatea lor.  De altfel, vedeta a adăugat și un strop de ironie la adresa tonului imperativ pe care Marius Elisei l-a folosit.

Oana Roman: Să îmi dai tu termen la ce?

Marius Elisei: Ca până marți să îți ștergi numele de Elisei de pe toate rețelele de socializare.

Social media

Oana Roman: L-am șters. Pe Instagram trebuie să dea ei aprobare. Stai calm că n-am nevoie(…).”, se arată în conversațiile dintre cei doi foști soți.

Oana Roman a făcut deja toate demersurile pentru a elimina orice asociere cu numele de familie al soțului ei. Mai mult, aceasta și-a întrebat fanii încă de zilele trecute dacă o pot ajuta să scape de numele respectiv asociat profilului ei.


Vedeta l-a desființat pe fostul soț

Oana Roman este foc și pară pe fostul ei partener după această despărțire. De altfel, vedeta a lăsat de înțeles că el este singurul vinovat pentru că au ajuns în acest context. Influencerița îl acuză că nu s-a ocupat niciodată de fiica lor. De altfel, Marius Elisei nu s-ar fi implicat niciodată în atribuițiile părintești.

Eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Isa, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.„, a declarat recent vedeta.

Totodată, Oana Roman susține că ea este singura care achită facturile activităților fiicei ei.

Marius Elisei, probleme cu alcoolul?

În trecut, Oana Roman a recunoscut că Marius Elisei are probleme cu alcoolul. De altfel, acesta a fost și unul dintre motivele care au dus la separa cuplului. Marius Elisei nu a recunoscut însă că ar avea vreo dependență în acest sens.

Colaj Substantial

 

Se pare însă că tatăl fiicei Oanei Roman nu a depășit această problemă. În același timp, influencerița și-ar putea acuza fostul partener și de infidelitate. În mediul online au circulat în urmă cu ceva timp mai multe conversații dintre Marius Elisei și câteva domnișoare. Fostul Oanei Roman le invita insistent la întâlnire deși se afla în relația cu mama copilului lui la acel moment.

Oana Roman și Marius dețin o afacere împreună

Vedeta a anunțat separarea însă nu a vorbit despre modul în care afacerea de familie va fi împărțită. Ea și Marius Elisei dețin un magazin online de haine. De gestionarea acestuia s-au ocupat ambii foști soți. Totuși, în ultima perioadă afacerea nu ar mai fi mers pe profit.

Dezamăgită și de Catinca Roman

Oana Roman și sora ei, Catinca Roman au ajuns recent la cuțite. Influencerița își acuză sora mai mare că nu ar mai dori să își viziteze mama aflată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.