Medicul Cătălin Cîrstoiu a lansat sâmbătă o critică dură la adresa administrației actuale a Capitalei, condusă de Nicușor Dan, subliniind necesitatea unei schimbări în fruntea municipiului București. Într-o postare pe Facebook, Cîrstoiu a desemnat actuala conducere drept ineficientă, remarcând că orașul „se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent” și evidențiind lipsa capacității de management a primarului Nicușor Dan.

Afirmațiile sale critică dur conduita administrativă a orașului sub egida lui Nicușor Dan, Clotilde Armand și partidului USR, descriind capitala ca fiind „murdară, neîngrijită, blocată, poluată, lipsită de viziune”. Cîrstoiu denunță actuala conducere drept incapabilă de a oferi soluții și de a gestiona corespunzător problemele orașului, citând lipsa de experiență managerială a primarului: „Este un bun ong-ist, dar un primar incapabil să ofere soluții, un primar depășit complet de marile și micile probleme ale orașului”.

Cu un apel la schimbare, Cîrstoiu își exprimă dorința de a transforma Capitala, promițând o reinventare totală a orașului: „Sunt un om corect și vreau să schimb Capitala României din temelii. Nu vin să cârpesc, vin să fac din București o mare metropolă europeană”, transmitând prin aceste afirmații ambiția sa politica sub umbrela PSD-PNL. Acuzându-l pe Nicușor Dan de incapacitatea de a administra eficient capitala, Cîrstoiu propune o viziune radicală pentru un viitor promițător al Bucureștiului.