Tzancă Uraganu și Mădălina Miu nu par să ajungă prea curând la o înțelegere.

Fără doar și poate, Tzancă Uraganu se numără printre cei mai îndrăgiți maneliști de la noi. Cât despre viața personală, nu mai este un secret pentru nimeni că manelistul a fost implicat în mai multe relații, care au stârnit controverse. Așa s-a întâmplat și acum, în contextul divorțului de Mădălina Miu. Lucrurile nu par să se rezolve prea curând între cei doi.

Tzancă Uraganu: Îmi doresc foarte mult acest divorț

Chiar dacă au decis să pună punct relații în urmă cu an, Tzancă Uraganu este căsătorit încă, în acte cu Mădălina Miu. Artistul a mărturisit că fosta parteneră de viață își dorește o anumită sumă pentru a divorța de manelist. Acest lucru l-a enervat la culme pe Tzancă Uraganu, care își dorește divorțul cât mai curând.

Continuă războiul dintre Tzancă Uraganu și Mădălina Miu. Cei doi nu au divorțat nici acum
Colaj Substantial

Se pare că Mădălina Miu nu ar fi acceptat să semneze actele de divorț, întrucât nu a primit suma pe care i-o ceruse manelistului. Luna aceasta, cei doi s-a întâlnit la notar pentru a semna, ceea ce s-a întâmplat. Artistul a mai spus că Mădălina Miu nu a vrut să mai semneze și a doua oară nu i primește respectiva suma.

„Divorțul pe care îl depusese unde era? Dacă ai depus divorț de ce mă cauți când eu sunt altă femeie? Nu mă interesează la ce spera, pentru mine nu mai există acest capitol din niciun punct de vedere și îmi doresc foarte mult acest divorț. Am fost în luna mai și am programat la notariat să putem să obținem acest divorț.

Din câte am înțeles este nevoie de două semnături. Una acum și una peste o lună. Pe 20 iunie eram așteptați amândoi. În luna mai, la prima semnătură, a zis vrea 20 de mii, am crezut că e o glumă. Iar cu o zi înainte de a doua semnătură a zis că vrea 100 de mii de euro că altfel nu se prezintă nicăieri”, a spus Tzancă Uraganu în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.