Simina Loica și Alex Zănoagă nu au ezitat să își arunce vorbe grele în ultima perioadă. După ce au anunțat că nu se mai pune problema unei împăcări, cei doi s-au acuzat reciproc. Alex Zănoagă susține că fosta iubită l-a înșelat cu Alex Bobicioiu, în timp ce Simina Loica spune că tânărul era mai mult absent din viața de familie. 

Simina Loica: Încă nu am depus actele de divorț

Tânăra a mărturisit că nu mai există cale de împăcare cu Alex Zănoagă și că nu își dorește să mai aibă loc tot felul de certuri, așa cum se întâmpla pe vremea când erau împreună. Bruneta este nemulțumită de faptul că și-a crescut fiul singură, în timp ce bărbatul era absent din viața de familie.

„Nu știu dacă mai sunt sentimente. (…) Nu aveam cu cine să vorbesc. Eu m-am chinuit singură cu creșterea lui Dominic și dacă mi-am dat seama că pot singură, hai să fiu singură. Încă nu am depus actele de divorț”, a mărturisit Simina Loica în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Continuă războiul dintre Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. Și-a înșelat sau nu fosta concurentă partenerul de viață
Social media

Alex Zănoagă a precizat că va depune el actele de divorț dacă nu o face tânăra și că ar fi fost înșelat chiar cu un fost concurent de la „Puterea Dragostei”, Alex Bobicioiu. Simina Loica i-a dat replica imediat, mărturisind că nu au existat episoade de infidelitate, așa cum susține încă soțul ei. Deși afișau o viață perfectă pe social media, ultima perioadă nu a fost atât de bună pentru cei doi, drept dovadă ajungând în pragul divorțului.

„Nu cred că o să mai existe nicio cale de împăcare. Ne e mai bine așa. Am ales să fim separați amândoi. Am ales asta cel mai mult pentru copil. Cred că o să mă duc eu să depun actele de divorț.

De Simina n-am simțit că mă rup când am plecat de acasă (n.r.: și-a luat toate lucrurile și s-a mutat în altă parte). Am simțit că mă rup de copil. Eu nu mai simțeam absolut nimic față de Simina”, a precizat Alex Zănoagă în cadrul aceleiași emisiuni.