Între Simina Loica și Alex Zănoagă nu pare să mai existe șansă de împăcare. Cei doi au ajuns în pragul divorțului. De-a lungul timpului, s-a tot speculat că bruneta și-ar fi înșelat soțul cu Alex Bobicioiu, în timp ce bruneta susține că Alex Zănoagă era absent din viața de familie și că a lăsat-o să se descurce singură cu fiul lor. 

Alex Bobicioiu: „În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte”

Invitați într-o emisiune online, cei doi nu au ezitat să își arunce vorbe grele. Motivul a fost, evident, relația lui Alex Bobicioiu cu Simina Loica. Se pare că tânăra nu îi este indiferentă fostului concurent de la „Puterea Dragostei”. Ba mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă că se înțelege de minune cu fiul lor, Dominic.

„Mă culc cu el, mă trezesc cu el, e foarte frumos. Începe să mă iubească, cât tu ești plecat cu altele la mare, la munte, ce să faci… În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte”, a declarat Alex Bobicioiu.

La auzul acestor declarații, Alex Zănoagă a răbufnit, precizând că presupusul iubit al Siminei Loica ar fi mai degrabă o bonă pentru micuțul Dominic. Acest lucru l-a deranjat pe Alex Bobicioiu, care pare să aibă o relație specială cu bruneta.

Fostul soț al Siminei Loica s-a enervat și a sărit la bătaie la rivalul său, iar ulterior a postat un mesaj în mediul online unde l-a avertizat pe Bobicioiu că totul putea să se termine mult mai rău dacă nu ar fi intervenit câțiva oameni din staff.

„Băi, băiatul meu, tu în primul rând ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut și să știi că nevasta ta îmi scrie mie’’, este de părere Alex Zănoagă.