O nouă zi, o nouă postare sugestivă din partea Andreei Bălan. Frumoasa cântăreață s-a resemnat în fața fanilor și nu se mai leagă de Tiberiu Argint prin textul postării distribuite pe Instagram. Mesajul pozei se referă strict la ea și la valorile pe care ea știe că le are și nu trebuie să le dovedească în fața nimănui. 

Fostul cuplu poartă de câteva zile un război online cu spectatori și își aruncă mesaje veninoase prin distribuirea unor postări de pe alte pagini. Substanțial.ro a sesizat că cei doi nici măcar nu se mai au la follow pe Instagram. Însă…sunt cu ochii unul pe altul.

După ce s-au „înțepat” reciproc prin diferite mesaje și au vrut să demonstreze că fiecare are propria versiune de adevăr, pare că vedetele s-au resemnat. Cu toate astea, postările continuă să curgă, având mesaje care mai de care mai filozofice.

Ce mesaj motivațional a mai postat Andreea Bălan?

E adevărat că nu se mai referă la Tiberiu ultima postare din seria mesajelor codificate. Însă.. textul sugerează că Andreea a încheiat orice socoteala cu fostul ei iubit și a găsit pacea interioară.

„Îți găsești pacea cu adevărat abia după ce realizezi cine ești în profunzime, nu doar rearanjându-ți circumstanțele vieții”, scrie în textul postării distribuite de Andreea Bălan.

Continuă „războiul” codat dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? Ce mesaj a mai transmis artista: „Îți găsești pacea...”
Instagram

Tiberiu Argint îngropă securea?

Tiberiu nu a fost atras de televiziune, iar până la relația cu Andreea nu a fost o persoană foarte expusă la presă. El are o afacere în domeniul designului de interior și a muncit mult pentru cariera pe care o are. Astfel, răspunsul lui indirect către fani despre principiile diferite pe care le are față de cântăreață, a fost următorul.

„Construit..Nu Cumpărat. Dobândit.. Nu Primit. Muncit.. Nu Înmânat. Rar..Nu Obișnuit”, a distribuit Tiberiu.

Continuă „războiul” codat dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? Ce mesaj a mai transmis artista: „Îți găsești pacea...”
Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit de curând, din cauza mai multor neînțelegeri. Artista își dorea să întemeieze o familie împreună cu acesta, însă planurile lui de viitor erau total diferite.