Consuelo este una dintre fostele partenere de viață ale lui Adrian Mutu. Se știe faptul că Adrian Mutu se numără printre cei mai apreciați și controversați fotbaliști din țara noastră. Are un istoric care însumează multe relații cu femei frumoase și dorite de toți bărbații, Consuelo nefăcând excepție în această situație.

Adrian Mutu stă foarte bine la capitolul fotbal, dar nici la capitolul dragoste nu stă rău deloc. Este cunoscut ca mare cuceritor, dovadă în acest sens stând numărul de relații pe care le-a avut cu diferite femei foarte frumoase, de altfel.

Nu mai punem la socoteală faptul că din aceste relații au rezultat și copii. Pe lângă faptul că Adrian Mutu este un adevărat cuceritor, este și un bărbat foarte pasional, după cum se pare.

Acum nu, nu este singur, ci este într-o relație frumoasă cu nimeni alta decât Sandra Bachici. Este un tată împlinit, căci Sandra i-a oferit un copil, însă Adrian mai are copilași din două căsătorii diferite.

Mariajul cu Alexandra Dinu a fost urmat de o relație amoroasă cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, aceasta fiind de loc din Republica Dominicană. Trebuie să recunoaștem faptul că este de o frumusețe aparte, iar Adrian Mutu știe foarte bine cum să se facă plăcut femeilor din viața lui.

Anul 2005 a fost anul lor, căci cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Însă mariajul nu avea să dureze foarte mult timp, căci în anul 2013 și-au spus adio. În toți acești ani, Consuelo i-a oferit fostului ei soț doi copii minunați, două fetițe, pe Maya și Adriana, aceste având 12 și respectiv 14 ani.

Consuelo duce o viață de lux

Se pare că motivul despărțirii celor doi a fost reprezentat de o a treia persoană care a intervenit în relația lor. Este vorba despre o femeie care i-a sucit mințile lui Adrian Mutu, făcându-l să uite complet de cea care i-a oferit doi copii.

Divorțul de Adrian Mutu a determinat-o să se mute înapoi în țara natală. Așa că, frumoasa Consuelo s-a întors în Republica Dominicană în anul 2013.

Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu, cum arată și cu ce se ocupă acum

O duce extrem de bine acum atât din punct de vedere personal, cât și în plan profesional. Deține o afacere care îi aduce un profit uriaș. Mai presus de acest lucru, a urmat chiar și cursuri de actorie, urmând ca mai apoi să-și pună în valoare talentul și să joace în două filme.