Moartea lui Petrică Mâțu Stoian l-a devastat pe Constantin Enceanu. Cântărețul de muzică populară își reproșează că nu a reușit să facă mai multe lucruri pentru el cât încă era în viață. Recent, acesta l-a visat pe bunul său prieten și coleg de scenă. 

Constantin Enceanu a fost extrem de afectat de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Cântărețul de muzică populară l-a considerat pe interpret ca pe un frate. Cei doi se cunoșteau de foarte mult timp și erau foarte buni prieteni. Au avut multe colaborări muzicale și se întâlneau deseori la emisiuni și evenimente.

Constantin Enceanu l-a visat pe bunul său prieten

Facebook

Decesul brusc al lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o lume întreagă. Constantin Enceanu a fost unul dintre cei mai buni prieteni a-l îndrăgitului interpret de muzică populară. Recent, artistul a mărturisit că l-a visat pe acesta.

„Pe Petre l-am visat azi-noapte. Eram la capul lui , înainte de îi pune preotul pânza. Am vrut să îl văd pentru ultima oară, am pus mâna pe el și m-a trecut un fior rece. Azi-noapte, mi-a venit imaginea aceasta în minte. Eram cu cineva, voiam să îl luăm de acolo și să îl ducem undeva. Nu știu cu cine eram, dar aveam încredere. I-am zis: ,,Hai, ajută-mă să îl iau de aici și să fugim!”, a mărturisit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, foarte afectat de moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu a avut un concert la o săptămână după înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Acesta s-a simțit extrem de rău și i-a fost foarte greu să cânte.

,,La o săptămână după, am avut concert la Tulcea. Am urcat pe scenă, lumea m-a aplaudat. Le-am spus să ținem un moment de reculegere pentru Petrică, pentru că el sigur ne vede, de acolo dintr-un colț de sală. Oamenii s-au ridicat în picioare și preț de 30-40 de secunde am ținut un moment de reculegere, apoi toți oamenii au aplaudat.

În momentul acela mi s-a făcut pielea de găina. A fost greu, m-am adunat foarte greu. Încercam să mă mușc de buză, de limbă, să mi se ducă gândul de acolo. Spectacolul nu a fost înregistrat, din păcate, voiam să îmi văd fața în acele momente. Am simțit că am cântat mecanic.”, a declarat Constantin Enceanu.