Reclamă
Reclamă

Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) și director al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a fost dus cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău la decernarea stelelor de pe Aleea celebrităților din Parcul Cetății, conform Turnul Sfatului.

Președintelui FITS i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii. În prezent, el se află la spital pentru investigații suplimentare. Conform medicilor, acesta a suferit o scurtă stare lipotimică – de leșin.

„SAJ Sibiu a fost solicitat în această seară în jurul orei 18:30, în Parcul Cetății, pentru un bărbat de 67 de ani care a prezentat o stare lipotimică. La solicitare a intervenit și un echipaj moto de la ISU. Pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al SAJ și a fost evaluat și monitorizat. A prezentat o scurtă stare lipotimică, probabil din cauza căldurii (cauza o să fie stabilită la spital)”, a transmis Vasile Scridon, reprezentant al Ambulanței Sibiu, pentru sursa citată.

Reclamă

Funcțiile vitale ale pacientului sunt în limite normale și a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare, adaugă acesta.

„Pacientul a fost preluat de medicii UPU, după o scurtă stare de lipotimie. La momentul actual primește îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, pentru aceeași sursă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro