Știam că Conor McGregor va face revenirea mult așteptată la UFC în ianuarie și acum știm cu cine se va confrunta.

Irlandezul a confirmat luna trecută că se va întoarce la Octagon pe 18 ianuarie 2020 la Las Vegas, Nevada, dar nu a dezvăluit împotriva cui va lupta, în schimb a spus : „Știu numele adversarului … dacă ar fi ca să vă spun numele lui, lucru pe care mi-ar plăcea să-l fac, știu că UFC îl va nega. ”

Însă președintele UFC, Dana White, a anunțat acum că McGregor se va confrunta cu Donald Cowboy-ul Cerrone la UFC 246, într-o luptă cu greutate.

„Conor a semnat și Cerrone este gata de plecare”, a spus White pentru Brett Okamoto de la ESPN.

McGregor, care are 21 de victorii și patru pierderi în palmaresul său de MMA, nu a luptat în UFC de când a fost învins de Khabib Nurmagomedov, prin depunere în octombrie 2018.

În urma explozivului final al luptei – cu o luptă între McGregor, Nurmagomedov și lagărele respective ale luptătorilor – irlandezul de 31 de ani a fost suspendat șase luni, după care și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, White a fost întotdeauna sigur că McGregor va reveni la lupte – în aprilie a declarat pentru CNN Sport „ McGregor va lupta din nou ” .

Cerrone, în vârstă de 36 de ani, are un record MMA de 36-13. Luptătorul american a pierdut ultima sa luptă în primul tur în fața lui Justin Gaethje în septembrie.