Connect-R și-a dorit o schimbare și a renunțat la barba sa.

Connect-R și-a dorit o schimbare și nu a stat mult pe gânduri. Acesta și-a uimit fanii când a apărut pe rețelele de socializare cu noul său look. 

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Acesta are în spate mulți ani de carieră și nimic nu a stat în calea sa pentru a atinge succesul. În prezent se bucură de o mare notorietate, fiind unul dintre cei mai cotați cântăreți. Recent, el și-a făcut o schimbare de look și, dacă nu te uiți cu atenție, nu îți dai seama cine este.

Toate lumea îl cunoaște pe artist cu frizura sa blondă și barba deasă. Connect-R nu a stat mult pe gânduri și a apelat la ajutor pentru această schimbare dorită. El a renunțat la barba sa, care îl consacrase de o perioadă lungă. Internauții au fost șocați când au văzut transformarea și mulți îi cer să se întoarcă la barba sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

„Fără filtru. fără barbă, Când e vorba de ființă , Lumea-i pur și simplu oarbă! Doar fii și Atât!” 

Connect-R este divorțat de Misha

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt (…)

Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a spus Connect-R, la podcastul moderat de Mihai Morar.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.