Connect-R face el ce face și reușește să impresioneze pe toată lumea. Toată lumea știe despre el că este extrem de talentat. Cu toate acestea, puțini știau că scrie niște poezii atât de frumoase și sensibile. Cu versurile pe care le-a scris recent a reușit să impresioneze o lume întreagă. El a reușit să o lase mască și pe Oana Roman; care nu s-a putut abține să nu-i distribuie creația.

Connect-R: “Le voi lăsa în urma mea”

Până să ajungă celebru, artistul nu a avut deloc o viață ușoară. El a fost de mic învățat cu greul și știe ce înseamnă să nu ai. A crezut în visurile lui și a muncit din greu pentru a ajunge cât mai sus cu putință. Acum, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și se bucură de un succes imens.

Trage din greu, pentru ca fetița lui să nu fie nevoită să îndure tot ceea ce a fost el nevoit. Vedeta are succes pe plan muzical, iar piesele pe care le-a lansat în ultima vreme au ajuns pe primele locuri în Trending. Știe foarte bine ce vrea publicului lui să asculte și ține cont de părerile lui.

A învățat să se bucure de fiecare moment din viața lui și a început anul 2021 în forță. A mers în vacanță alături de fiica lui, alături de care s-a distrat de minune. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, imaginile pe care le-a postat pe Instagram stau drept dovadă.

Recent, el a scris o poezie emoționantă care a ajuns la sufletele multora. Inclusiv Oana Roman a rămas cu gura căscată.

Connect-R s-a apucat de scris poezii. Pe cine a impresionat artistul: “Le voi lăsa în urma mea”

 

„Ca vântul, ca gândul 

Și ne oprim acolo unde spune ‘stop!’ pământul

Ne duce departe

Spre soare, spre stele

Și dacă o să picăm, ne agățăm de ele.

 

Călători în Univers

Căutăm la toate sens

Și nu mai înțelegem 

Nu știm ce să alegem

Dar nu va mai conta 

Le voi lăsa în urma mea”, a scris el.