Connect-R a trecut prin momente destul de dificile. Acesta s-a confrunta cu unele probleme de sănătate destul de grave. Artistul ajunsese chiar să creadă că sfârșitul îi este aproape, asta pentru că medicii nu își puteau da seama ce îi provoacă stările de rău. După un chin de mai bine de un an, răspunsul a venit chiar de la Dumnezeu, spune artistul.

Connect-R a dezvăluit că multă vreme s-a confruntat cu stări de rău acute. Mai exact, acesta vomita zilnic, tot ce mânca. Speriat de ce i se întâmplă a mers la numeroși medici, însă nu a primit nici un diagnostic. În cele din urmă, chiar atunci când ajunsese la capătul puterilor și credea nu mai are mult de trăit, a venit salvarea. Artistul s-a rugat la Dumnezeu și răspunsul nu a întârziat să apară.

„Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea. O întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic. Nu știam de unde vine treaba asta. Am început să îmi fac analize, am început să merg pe la doctori. Într-un final, după o endoscopie și o colonoscopie, am aflat că am o gastrită. Totuși, vomitatul ăsta nu era un simptom atât de conform gastritei. Să vomiți zilnic cam tot ce mănânci. Vă dați seama că am început să mă gândesc, să fiu paranoic.

Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e.”, a declarat Connect-R.

Connect-R, probleme grave de sănătate! Artistul a crezut că este la un pas de sfârșit. Cu ce s-a confruntat mai bine de un an
Instagram

Cum a reușit Connect-R să scape de probleme?

După rugăciunile intense ale sale și ale fetiței lui, Connect-R a primit răspunsul de la divinitate. Acesta a descoperit că stările de rău și vomitatul zilnic erau cauzate de gluten. Mai exact, artistul este alergic la gluten, iar de când l-a eliminat din alimentație toate problemele au dispărut.

„În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea. Am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare.

Următoarele trei zile am avut un gând intrus: îmi apărea în gând o pastă albă. Nu înțelegeam de unde vine gândul ăsta. Vorbeam cu oamenii și la un moment dat îmi apărea gândul ăsta, cu pasta. La un moment dat efectiv m-am trezit și am zis cu gura mare: Gluten!

Caut imagini cu gluten și fix acea imagine pe care am găsit-o era fix acea imagine care îmi bântuia gândul. Mă duc, îmi fac un test alergic, și aflu că sunt alergic la gluten. Am eliminat glutenul din alimentația mea și Slavă Lui Hristos, nu mai vomit.”, a mai spus Connect-R.