Connect-R și-ar dori să colaboreze cu un rapper extrem de cunoscut.

Connect-R se numără printre artiștii care nu ezită să recunoască faptul că a pornit de jos în industria muzicală. De-a lungul timpului, a avut ocazia să colaboreze cu multe nume sonore, dar există și artiști cu care și-ar dori să cânte. 

Andra, printre cele mai bune artiste, în opinia lui Connect-R

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a mărturisit că Andra se numără printre cele mai bune voci din țară. Totuși, nu poate neglija nici talentul lui Florin Salam sau al Liviu Teodorescu, în ceea ce privește muzica pop.

Tot atunci, artistul a povestit că își dorește de copil să colaboreze cu Vexxatu Vexx. Rapperul se numără printre artiștii preferați ai lui Connect-R.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Andra, 100%. Andra, dar nu pot să îl exclud pe Salam. Pe de altă parte, din mainstreamul pop e Liviu Teodorescu, iar omul cu care mi-aș dori eu o colaborare de când sunt mic și să dea Domnul să am inspirația să fie de acord, dar să vin cu ceva care să îi placă și lui este Vexxatu Vexx”, a povestit Connect-R în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Tot atunci, Connect-R i-a mărturisit lui Denise Rifai că nu ascultă manele. Cu toate acestea, a reușit să înțeleagă de ce prind atât de bine la public.

Acesta a precizat că ritmul manelelor este cel care îi determină pe mulți oameni să asculte acest gen muzical. La întrebarea lui Denise Rifai ,,De ce refuzați să câștigați bani din manele”, artistul a precizat că nu este vorba despre așa ceva.

Connect-R a precizat că a avut colaborări cu artiști din lumea manelelor. Nu doar că a avut o colaborare cu Liviu Mititelu. În urmă cu ceva ani, acesta a lansat un remake după o piesă de-a lui Dan Armeanca.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.