Moment unic pe contul de TikTok al cântărețului

Connect-r este unul dintre cei mai iubiți și ascultați cântăreți de la noi din țară. De ani de zile, toată lumea îl știe cu barbă. Însă, de această dată, Connect-r a apelat la un artificiu prin care și-a lăsat fanii șocați. Artistul a făcut o schimbare radicală de look și a renunțat complet la barbă. Iată cum s-a expus și ce mesaje i-au transmis urmăritorii în mediul online. 

Vedeta este recunoscută la nivel național cu un aspect impecabil. Deși oricine îl știe cu barbă, artistul a simțit nevoia să se prezinte așa cum nu a mai fost văzut până acum. Astfel că, a făcut o transformare radicală.

Connect-r, total schimbat

Artistul a hotărât să renunțe la barba care îl caracteriza și să se prezinte în fața fanilor cu chipul fără niciun fir de păr pe față, așa cum era în perioada copilăriei. Cântărețul și-a șocat admiratorii de pe rețelele de socializare, iar mulți i-au spus acestuia că seamănă foarte mult cu Dan Bălan.

Pentru că are un simț al umorului bine dezvoltat, cântărețul nu s-a dat în lături și s-a amuzat copios alături de fani. Mai mult decât atât, el a susținut că acum e Jim Carey de Rahova.

„Nici nu te-am recunoscut”, „Jim Carey și puțin Ștefan ghe”, „Semeni cu Joker la zâmbet”, „E vorba de vibe și de ce transmit ochii. Ești o doză bună pentru energie și inspirație”, „M-am uitat la nume să îmi dau seama cine ești”, au scris internauții în mediul online.

@connectr2021 #jimcarey ♬ Original Sound – Unknown

Ce se întâmplă cu viața sentimentală a vedetei

De ceva timp, Connect-r este foarte rezervat în privința vieții sale private. Nimeni nu mai știe ce face artistul pe plan amoros. Asta pentru că, în urmă cu câțiva ani a divorțat de mama fiicei sale. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viață, aparent din cauza neînțelegerilor.

Cu toate astea, cântărețul nu s-a mai afișat la brațul vreunei alte femei. Singura prezență feminină din viața sa, pare să fie tot Misha, fosta parteneră. Cei doi locuiesc încă împreună și încearcă să mențină o relație armonioasă pentru micuța lor.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii