După ce a câștigat campionatul, David Popovici a intrat în atenție celor de acasă, dar și a artiștilor din România. Connect-r este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Artistul a făcut o postare pe social media la adresa lui David Popovici. Bărbatul a ținut să îl felicite într-un mod mai diferit, nu înțeles de foarte multe persoane. 

Cu o tentă ironică, artistul a făcut o fină observație. Mai concret, un campion adevărat nu este cel care muncește pentru visul lui și își păstrează doza de modestie. Desigur, prin această frază a vrut să evidențieze faptul că în țara noastră sunt apreciați infractorii și oamenii care nu cunosc adevăratele valori.

Connect-r: ,,Campion înseamnă să ai măcar două, trei mandate”

Prin această postare, artistul e vrut să evidențieze că adevăratele valori ale țării noastre nu sunt deloc apreciate.

,,Hai bună dimineața! Voiam să vorbesc și eu puțin despre băiatul ăsta, despre David Popovici. Nu știu ce să zic. Nu prea ești adaptat vremurilor. Îmi pare rău să spun. 

@connectr2021 #davidpopovici #romania ♬ original sound – Connect-R

Eu te-am auzit pe la niște interviuri. Spuneai ceva de meditații, că meditezi. Ce-i aia să meditezi? Noi suntem o țară care când auzim de psiholog de exemplu, avem impresia că suntem nebuni. Plus că ești campion. Nu știu ce să zic. Tu știi ce înseamnă să fii campion? 

Campion înseamnă să ai măcar două, trei mandate. Să fi fost pe la pușcărie puțin. Asta înseamnă jmecher adevărat. Am auzit că i-ai bătut pe ăia la înot. Nu știu ce să zic. Dacă nu ești puțin bombardier, nu prea ai valoare.”, a spus artistul, pe social media.

David Popovici, un exemplu demn de apreciat și de urmat

Cu regret, Connect-r a mărturisit că îi pare rău pentru realitatea din zilele noastre și că nu este apreciat așa cum ar merita.

social media

,,Am auzit că ți s-a cântat Imnul Național. Dacă nu umbli și tu în cercuri de interlopi, poate să ți se cânte de acum încolo 10 ani imnul. Nu știu ce să zic, îți place sportul, nu-ți place mâncarea multă, șmecheria. Nu prea ești adaptat.

Am văzut că la un interviu, cineva ți-a spus: <<Ai intrat în istorie! Vorbește-ne despre treaba asta!>>. Și ai fost așa, cu capul plecat. Ai spus: <<Nu, vă rog frumos. Dacă am reușit să inspir pe cineva, dacă România o să devină o țară mai sănătoasă prin sport, pentru mine e destul. Eu sunt mulțumit>>. Ce înseamnă asta? Trebuia să dai și tu ceva de genul: ,,Sunt șmecherul numărul unu!” 

Noi așa suntem, asta înseamnă pentru noi valoare. Îmi pare rău, David Popovici!”, a mai spus cântărețul.