Au trecut mai bine de patru ani de când Connect-R și Misha au divorțat. Însă, artistul nu și-a făcut o altă iubită după divorț. Acesta a fost întrebat, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă o mai iubește pe Misha.

Au trecut patru ani de când Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu. Totuși, cei doi nu și-au făcut alte relații. Cântărețul încă locuiește în aceeași casă cu mama fetiței. El a explicat și motivul pentru care nu și-a făcut o relație până acum.

„Am hotărât să rămânem prieteni și să ne creștem împreună copilul. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi”, anunța artistul la vremea respectivă.

social media

O mai iubește Connect-R pe Misha, sau nu?

Când Connect-R avea 31 de ani, în anul 2013, acesta s-a căsătorit civil cu Misha. La vremea respectivă, Misha era deja însărcinată, iar în luna ianuarie a anului 2014, cei doi au devenit părinți. În toamna aceluiași an au organizat nunta, la care Pepe și soția sa, Raluca Pascu au fost nași.

Trei ani mai târziu, Connect-R și Misha au divorțat în secret. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a fost întrebat dacă o mai iubește pe Misha. Artistul nu s-a sfiit și a răspuns cât se poate de sincer.

„Da, o iubesc pe Misha, cum să nu? O iubesc, dar repet… Hristos a zis că cine își va iubi, mama, copilul, soția, fratele mai mult decât pe mine nu m-a înțeles. O iubesc la fel de mult cum te iubesc și pe tine, la fel de mult cum îmi iubesc și copilul, la fel de mult cum ar trebui să iubesc toți oamenii din platoul acesta. Pentru că nu există doi. Nu există separare. Este doar o iluzie, o iluzie a separării, dar nu există doi. (…)”, a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

@diana.blogger

#dianablogger #fyp #bucuresti #viral #foryoupage #bucurestiromania🇷🇴 #vorbestemoldova

♬ Emotional Islamic Music – Arslan Chaudhry