Connect-R se numără printre artișii care au reușit mereu să se mențină în topuri.

„Relu”, așa cum îi spun prietenii, nu a muncit niciodată pentru bani, ci a făcut totul din pasiune. Asta se pare că este și o parte din rețeta lui pentru succesul fulminant de care se bucură.

Connect-R este unul dintre artiștii care a compus mereu muzică din suflet, pentru suflete. Niciodată nu s-a gândit la partea materială și poate că aceasta a fost și unul dintre motivele pentru care a reușit să domine topurile. Dacă acum se bucură mai mult ca niciodată de celebritate, începuturile lui nu au fost deloc ușoare. Relu își amintește cât de greu a fost totul, dar și ce a făcut cu primii lui bani.

Connect-R a simțit mereu o legătură puternică cu scena și cu muzica. Fără să se gândească la riscuri sau la pierderi, artistul și-a luat inima-n dinți cu ani în urmă și a păsit într-un studio de înregistrări. După multe ore de muncă, a venit și prima confirmare pentru el ca artista. Și anume, primul concert.

Connect-R, amintiri din copilărie. Ce a făcut artistul cu banii câștigați la primul concert
Social media

Connect-R este foarte apropiat de familie

În cazul artiștilor, primul concert nu se uită niciodată și nici Connect-R nu a uitat asta. Ba mai mult, știe și ce a făcut cu primii lui bani câștigați din meseria de artist. Chiar dacă nu au fost deloc mulți, artistul puteai să-i „spargă” pe orice moft, mai ales că, deja, se învârtea în lumea vedetelor. Însă, alta a fost alegerea lui.

Connect-R i-a dat toată suma de bani pe care a câștigat-o mamei sale. Aceasta are o legătură extrem de puternică femeia care i-a dat viață. Și în prezent, Connect-R se oferă să o ajute pe mama lui, dar aceasta nu vrea să profite de pe urma fiului ei celebru. Drept dovadă, în continuare, femeia are propria ei tarabă și muncește.