Connect-R nu a renunțat la o secundă la pasiunea lui pentru muzică.

Connect-R se numără printre artișii care au reușit mereu să se mențină în topuri. „Relu”, așa cum îi spun prietenii, nu a muncit niciodată pentru bani, ci a făcut totul din pasiune. Asta se pare că este și o parte din rețeta lui pentru succesul fulminant de care se bucură.

Connect-R este unul dintre artiștii care a compus mereu muzică din suflet, pentru suflete. Niciodată nu s-a gândit la partea materială și poate că aceasta a fost și unul dintre motivele pentru care a reușit să domine topurile. Dacă acum se bucură mai mult ca niciodată de celebritate, începuturile lui nu au fost deloc ușoare. Relu își amintește cât de greu a fost totul, dar și ce a făcut cu primii lui bani.

Connect-R a simțit mereu o legătură puternică cu scena și cu muzica. Fără să se gândească la riscuri sau la pierderi, artistul și-a luat inima-n dinți cu ani în urmă și a păsit într-un studio de înregistrări. După multe ore de muncă, a venit și prima confirmare pentru el ca artista. Și anume, primul concert.

Connect-R, amintiri din copilărie. Ce a făcut artistul cu banii câștigați la primul concert
Social media

Connect-R este foarte apropiat de familie

În cazul artiștilor, primul concert nu se uită niciodată și nici Connect-R nu a uitat asta. Ba mai mult, știe și ce a făcut cu primii lui bani câștigați din meseria de artist. Chiar dacă nu au fost deloc mulți, artistul puteai să-i „spargă” pe orice moft, mai ales că, deja, se învârtea în lumea vedetelor. Însă, alta a fost alegerea lui.

Connect-R i-a dat toată suma de bani pe care a câștigat-o mamei sale. Aceasta are o legătură extrem de puternică femeia care i-a dat viață. Și în prezent, Connect-R se oferă să o ajute pe mama lui, dar aceasta nu vrea să profite de pe urma fiului ei celebru. Drept dovadă, în continuare, femeia are propria ei tarabă și muncește.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.