Connect-R și Shift au acceptat provocarea vieții lor și au pornit pe Drumul Împăraților la începutul verii. Ceea ce au văzut ei la televizor nu s-a comparat cu ceea ce au trăit în Turcia. Competiția și-a pus amprenta asupra celor doi și doar cei puternici au reușit să supraviețuiască. Connect-R și Shift au fost de multe ori printre echipele codașe, iar acum, smaraldul nu a mai fost de partea lor.

Connect-R și Shift, eliminați la cursa pentru ultima șansă

Connect-R și Shift au fost printre echipele veterane care au intrat la cursa pentru ultima șansă. Prima dată, cei doi au fost salvați de rubin. Acum nu au mai avut scăpare. Connect-R și prietenul lui au intrat în competiție împotriva Adrianei și a fiicei sale și a familiei Natanticu. Toate cele trei echipe sunt puternice, dar în Asia Express asta nu este totul. Norocul și timpul petrecut la autostop fac diferența, iar asta s-a văzut de fiecare dată.

Pentru Relu și Shift, cursa din stage-ul patru a fost și ultima pentru ei. Cei doi au ajuns pe ultimul loc și n-au avut noroc să fie salvați. Spre dezamăgirea tuturor, rubinul i-a scos din competiție. Connect-R nu a fost deloc trist. Acesta a spus de multe ori că a venit pentru a se distra și pentru a-și testa limitele. Relu împreună cu prietenul lui au plecat cu fruntea sus acasă și le-au urat tuturor succes în competiție.

De când a vrut artistul să plece din Asia Express?

Connect-R și-a exprimat de foarte multe ori dorința de a părăsi competiția. Poate că ceea ce l-a făcut să vrea acasă a fost chiar mesajul de la fiica lui. De ziua lui, Connect-R a primit din partea Irinei un cadou. Pe lângă asta, a primit și un mesaj din partea Mayei, fiica sa. Artistul s-a emoționat foarte mult și și-a dat seama că își dorește mai mult ca niciodată să fie alături de cea mică.

”Am vrut să renunţăm chiar din a doua zi. Așa cum am spus în emisiune, „Asia Express e o competiţiefoarte grea, o competiţie nu doar fizică, ci şi a nervilor. Starea de spirit te urcă sau te coboară. Te ajută sau nu la autostop, la găsit cazare. Toate se leagă. În ceea ce ne priveşte, după această criză, ne-am adunat puterile şi ne-am mobilizat.”