Connect-R a transmis din nou un mesaj dur pe Instagram. Vedeta și-a pus din nou fanii pe gânduri. El și-a obișnuit fanii cu mesaje de genul acesta, doar că acum a fost mai dur ca oricând. Le-a cerut tuturor să se trezească, în ideea că ar trebui să țină cont de toate restricțiile impuse de autorități.

În timpul pandemiei de coronavirus, artistul a avut și de el de suferit. Cântărețului i s-au anulat multe concerte și a fost nevoit să stea departe de scenă și de fani. Este conștient de faptul că nerespectarea regulilor va prelungi această periodă. Extrem de sincer, el a rugat pe toată lumea să ia seama de toate regulile.

Connect-R: „Mi se pare că sunteți niște ignoranți cu toții”

Toată lumea îl știe pe Connect-R drept o persoană sinceră, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Indiferent de situație, el nu ezită să își exprime punctul de vedere. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. El este de părere că pandemia de coronavirus nu este gestionată corect. Ar vrea ca oamenii să ia atitudine și să nu mai fie pasivi.

Connect-R crede că oamenii nu privesc corect situația în care ne aflăm. Anul acesta a fost unul extrem de greu, care i-a pus la încercare pe toți cântăreții de la noi. Ei au avut enorm de pierdut și speră ca anul viitor să nu mai fie la fel ca acesta.

Connect-R a răbufnit pe Instagram. Mesajul transmis de artist: „Mi se pare că sunteți niște ignoranți cu toții. Trezirea!”
Instagram

Extrem de revoltat, el a transmis un mesaj pe InstaStory în care le-a atras imediat atenția celor care îl urmăresc. Îi este teamă de cum vor decurge lucrurile în următoarea perioadă.

„Nu o să mai fac satiră așa cum fac de obicei, în fiecare dimineață, pentru că lucurile sunt sau au devenit multe prea serioase și mi-e teamă că mințile unora nu pot înțelege umorul fin. Mi se pare că sunteți niște ignoranți cu toții, că nu vreți să vedeți adevărul. Iar adevărul e în felul următor: când poporul are de suferit, când poporul nu e bine (…), ceva nu este în regulă”, a spus Connect-R.