Connect-R a declarat război! Ce le-a transmis soților Stegaru

Connect-R a declarat război! Celebrul cântăreț este deranjat de succesul pe care îl au Vulpița și Viorel. Mai exact nu este de acord cu faptul că sunt numiți vedete. Așa ceva este in inaccepabil din punctul lui de vedere. Artistul nu a ezitat să își exprime opinia în mediul online; acolo unde i-a facut cu ou și cu oțet pe cei doi.

Faptul că de la începutul anului Veronica și Viorel Stegaru au ajuns mai iubiți decât mulți artiști, le-a adus antipatii. Se pare că nici lui Connect-R nu îi surâde ideea că niște oameni de la țară, de la Blăgești, sunt mai cunoscuți chiar și decât el. Soții Stegaru fac ravagii oriunde merg, intră în trending cu fiecare piesă pe care o scot și sunt zlinic urmăriți de milioane de români. Cei doi au devenit cunoscuți la Acces Direct, iar acum sunt niște vedete în toată regula.

De ce Connect-R a declarat război!?

Toată nemulțumirea cântărețului a pornit de la faptul că recent i-a întâlnit și el pe soții Stegaru. În momenttul respesctic, cei doi erau opriți de o mulțime de copii, pentru a face poze. Acest lucru l-a enervat la culme pe Connect-R, care nu poate să creadă așa ceva. Cântărețul nu a ezitat să își spună părerea în mediul online, acolo unii nu au fost deloc de acord cu el.

 „Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea!

Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R.

Dana Budeanu și-a spus părerea despre Bianca Drăgușanu. “Păpușă de plastic”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit!? Ce i-a dat de gol