Reclamă
Reclamă

Pe frontul din Ucraina, un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc s-au confruntat într-o manieră ce amintește de turnire medievale, imaginile fiind surprinse din dronă. Evenimentul a avut loc pe un drum de pământ în apropierea unui sat din regiunea Donețk.

Potrivit imaginilor, cele două vehicule blindate s-au îndreptat unul către celălalt și au început să tragă reciproc cu mitralierele. Transportorul rusesc, aparent dotat cu un blindaj suplimentar, a fost lovit serios și a pierdut direcția, ceea ce a dus la căderea a cel puțin doi soldați din vehicul. În cele din urmă, blindata rusească a ieșit de pe drum și s-a oprit lângă o grămadă de moloz, rezultatul unei case distruse.

Bloggerul Dmitri, comentând pe contul WarTranslated de pe rețeaua X, a menționat: „Ceva ce nu credeai că o să vezi vreodată în viața adevărată”.

Reclamă

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro