Iulia Albu și Alex Velea s-au mai certat și în trecut, când artistul a fost la un pas de a-i compune o piesă cu versuri dure.

Iulia Albu face ce face și din nou se leagă de Alex Velea. Între cei doi, arde de ceva timp un conflict la foc mocnit. Acum, odată cu lansarea celor mai recent afirmații, criticul de modă ar putea să revină, din nou, în atenția iubitului Antoniei.

Prin prisma meseriei pe care o are, Iulia Albu este nevoită să critice aparițiile vedetelor de la noi. De-a lungul timpului, puține au fost vedete care au scăpat netaxate de către Iulia. Din păcate, Alex Velea nu face parte din acea categorie și, drept dovadă, criticul de modă l-a „șifonat” destul de tare și de data asta.

Iulia Albu realizează de mai multe luni emisiunea „Poliția modei”. Chiar dacă are mereu invitați și ajutoare, verdictul este dat tot de către ea. În cea mai recentă ediție, în vizorul ei a intrat Alex Velea. Vedeta nu a fost deloc impresionată de ținuta artistului. Ba mai mult, criticul a ținut să sublinieze faptul că stilul lui este, mai degrabă, potrivit unui copil.

Conflictul dintre Iulia Albu și Alex Velea continuă. Criticul de modă l-a făcut praf pe iubitul Antoniei
Instagram

Iulia Albu i-a oferit lui Alex Velea un „Așa nu!”

În imaginea cu pricina, Alex Velea este îmbrăcat sport, așa cum și-a obișnuit fanii în ultima perioadă. Artistul primește adesea complimente din partea urmăritoritorilor, dar se pare că pe Iulia nu a convins-o. Vedeta nu a putut să înțeleagă nevoia lui Velea de a-și accesoriza necorespunzător ținuta.

„Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță, ca să nu se ardă copilul la cap. E drăguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing”, a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”, citată de spynews.ro.

Momentan, Alex Velea nu a reacționat deloc și, cel mai probabil, nici nu o va face. Într-un podcast anterior, artistul a declarat că nu se va mai complica să îi dea replica Iuliei. Iubitul Antoniei a spus că se gândește mereu la copii și că nu ar vrea ca acest conflict să-i afecteze.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.