Diana Șoșoacă, binecunoscuta avocată și senatoare, se află în proces de divorț cu actualul ei soț, Silvestru Șoșoacă, după ce între cei doi a izbucnit un conflict politic în urmă cu câteva săptămâni.

Potrivit lui Silvestru Șoșoacă, această separare nu este una temporară, ci una definitivă, acesta anunțându-se public că se află în proces de divorț cu femeia care i-a fost soție ani la rând. Deși această veste a surprins pe mulți, se pare că între cei doi nu mai există vreo șansă de împăcare.

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din politică, intrând în atenția publicului în urma poziției sale împotriva campaniilor de vaccinare și purtării măștii în timpul pandemiei. Avocata a devenit și mai cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare, unde a dezvăluit numeroase informații despre politică fără rezerve. În prezent, face parte din partidul S.O.S România, după ce în anul 2021 a fost exclusă din partidul AUR pentru indisciplină.

Cu toate acestea, pe plan personal lucrurile nu îi merg la fel de bine. În urmă cu câteva săptămâni, între ea și actualul său soț a izbucnit un conflict politic. Conform afirmațiilor lui Silvestru Șoșoacă, Diana a decis să îl dea afară din partidul S.O.S, ceea ce a dus la o serie de acuzații reciproc aruncate între ei în public. Silvestru Șoșoacă a dezvăluit că a decis să inițieze divorțul din cauza schimbării comportamentului soției sale de la intrarea acestia în Parlament, fapt ce a dus la neînțelegeri între ei.

Potrivit lui, cu cât Diana avea mai mult succes în afara casei, în casa lucrurile se deteriorau: „După intrarea în Parlament de acum trei ani și jumătate, Diana a involuat ca om. A evoluat ca și notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din țară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună” a afirmat Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a declarat că a angajat cea mai bună echipă de avocați pentru a se ocupa de divorțul său de Diana Șoșoacă, adăugând că această decizie îi aduce o mare bucurie.

Diana Șoșoacă este la al treilea divorț, după două căsnicii eșuate. În timpul mariajului cu Silvestru Șoșoacă, care a durat 7 ani, cei doi au părut de nedespărțit și s-au încurajat reciproc la fiecare pas. În pofida acestui fapt, se pare că aceasta a treia căsnicie a avocatei este acum pe final.

Despre primii doi soți ai Dianei Șoșoacă se știe doar că a divorțat de două ori din cauza neînțelegerilor care au apărut și că are doi copii, o fetiță și un băiat mai mare. Într-un interviu din 2020, avocata a mărturisit că este o persoană insuportabilă și că nu poate continua într-o relație în care nu mai există dragoste, adăugând că a rămas prietenă cu primul ei soț și că se înțelege mai bine cu acesta decât în timpul căsătoriei lor.