Reclamă
Reclamă

Un conflict spontan a izbucnit marți la stația de metrou Basarab din Capitală, după ce doi bărbați au încercat să treacă de turnicheți cu o singură cartelă. Când au fost opriți de paznici, unul dintre ei a scos un spray lacrimogen și i-a atacat pe agenții de securitate.

„Astăzi, 9 iulie 2024, în jurul orei 14:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, a fost sesizată cu privire la faptul că, în staţia de metrou Basarab, din Sectorul 1, mai multe persoane s-ar agresa fizic. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Scandalul a izbucnit între doi bărbați care au încercat să intre la metrou folosind aceeași cartelă și agenții de securitate.

Reclamă

În timpul conflictului, unul dintre bărbați i-a atacat cu spray lacrimogen pe paznici.

„Au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 60 de ani, care au fost conduşi la sediul subunităţii. Precizăm faptul că în timpul evenimentului bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, care a fost ridicat de poliţişti”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public – Serviciul Poliţie Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro