Duminică, în localitatea dâmbovițeană Mănești, a avut loc un conflict în care au fost implicați doi candidați la alegerile locale, care s-a soldat cu intervenția poliției și transportarea a două persoane la spital, informează IPJ Dâmbovița.

„La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mănești au fost sesizați cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism. În urma deplasării la fața locului și din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze și i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violențe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcția de primar și un candidat la funcția de consilier local, însoțiți de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbați de 30 și 56 de ani ar fi fost agresați fizic de cele trei persoane reclamate”, precizează IPJ Dâmbovița pentru Agerpres.

Conform aceleași surse, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcția de primar din comună, ar fi fost amenințat cu acte de violență de aceleași persoane.

Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul, utilizând spray-uri iritant-lacrimogene. Persoanele implicate în incident au fost duse la sediul poliției pentru audieri și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs conflictul.